Elfogták az Attila úti bolti késelőt segítő sofőrt

Vágólapra másolva!
Elfogták a keddi Attila úti bolti késelésnél az elkövetőt segítő sofőrt. A boltost megszúró 33 éves L. Istvánt még keresik a rendőrök.
Vágólapra másolva!

Néhány órán belül elfogta a rendőrség azt a férfit, aki egy bolti rablásnál sofőrként segítette társát, a rablót még keresik. A körözés alatt álló férfi még kedden megpróbált kirabolni egy boltot a főváros I. kerületében, az Attila úton, és késsel megsebesítette az eladót. A Budapesti Rendőr-főkapitányság pénteki közlése szerint a körözés alatt álló 33 éves L. István kedden kora este rontott be az ABC-be, egy vásárlót leütött a nála lévő fegyverrel, majd megfenyegette az eladót, és készpénzt követelt.

Az eladó ellenállt, dulakodott a támadóval, a rabló ekkor a nála lévő késsel hasba szúrta, majd értékszerzés nélkül kiment a boltból, és közelben várakozó társával együtt gépkocsival elmenekült. A BRFK közlése szerint a rendőrök néhány órán belül azonosították az autó vezetőjét, a 38 éves D. Sándort, akit még aznap éjjel elfogtak és őrizetbe vettek. A rabló személyazonosságát csak csütörtökön sikerült megállapítani, ezután elfogatóparancsot adtak ki ellene.