Holtan találtak egy fiatalt egy szombathelyi kollégium előtt

2012.02.29. 14:43

Eddig meg nem erősített hírek szerint egy elsőéves egyetemi hallgató esett ki a kollégium második emeleti ablakából. A mentők csak a halál beálltát tudták megállapítani, amikor kiértek.

Holtan találtak egy fiatalembert szerda reggel Szombathelyen egy kollégium előtt - közölte a Vas Megyei Rendőr-főkapitányság szóvivője. Kazmar Enikő a részletekről egyelőre nem kívánt nyilatkozni, csupán annyit mondott, hogy a halálesetet a mentők jelezték a főkapitányság ügyeletén, a Szombathelyi Rendőrkapitányság pedig közigazgatási eljárás keretében, szakértők bevonásával vizsgálja az eset körülményeit.

Az MTI úgy tudja, szerda reggel a Nyugat-magyarországi Egyetem Savaria Egyetemi Központja Magyar utcai kollégiumának a második emeleti ablakából esett ki egy fiú, aki az egyetem elsőéves hallgatója volt.

A mentőszolgálat ügyeletese elmondta: reggel 6 óra 29 perckor kapták a jelzést, de amikor kiértek a helyszínre, már nem tudtak segíteni, csak a halál beálltát tudták megállapítani; a halál az elsődleges vizsgálatok szerint jóval korábban beállt, mint ahogy értesítették őket.