Tűzoltók buktattak le pancser tolvajokat Dorogon

Vágólapra másolva!
A tűzoltók segítségével fogták el a rendőrök azokat a tolvajokat, akik egy dorogi házból elvittek egy páncélszekrényt. A tolvajok ráadásul nem értek célba, mert rossz üzemanyagot tankoltak a mikrobuszukba.
Vágólapra másolva!

Egy 150 kilogrammos páncélszekrényt vitt el február 14-én egy dorogi családi házból a háromfős csapat, amelyet a helyi tűzoltók buktattak le.

A családi ház mellett épp egy fészer tüzénél dolgozó egyik tűzoltó látta, hogy a tolvajok egy mikrobusszal kihajtanak a ház udvarából, a kocsi rendszámát megjegyezte a tűzoltó, sőt a tűzoltóautóra felszerelt kamerával is rögzítették a mikrobusz mozgását - írja a Kemma.hu Komárom-Esztergom megyei hírportál.

A rendszám alapján a dorogi rendőrök azonosították a jármű tulajdonosát, egy 45 éves piliscsabai férfit. A rendőrök a piliscsabai benzinkúton találták meg a mikrobuszt. Kiderült, a tolvajok azért hagyták ott a gépkocsit, mert rossz üzemanyagot tankoltak bele. A rendőrök ez után mentek el a férfi otthonához, ahol elfogták, gyanúsítottként kihallgatták, és őrizetbe vették. Később a bíróság előzetes letartóztatásba helyezte. A rendőrség ez után a bűntársakat is elfogta, és őrizetbe vette.