Milliós telefonszámlát kapott egy hódmezővásárhelyi nyugdíjas

csekk befizetés, postai csekk
Vágólapra másolva!
Nyomtatási hiba miatt 2,7 millió forintról szólt egy hódmezővásárhelyi asszony telefonszámlája, és több hasonló hiba is történt Csongrád megyében. A cég vezetője elnézést kér, és azt ígéri, új csekkeket küldenek.
Vágólapra másolva!

Sokkoló összegű, kétmillió-hétszáznegyvennégyezer forintról szóló telefonszámlát kapott egy hódmezővásárhelyi nyugdíjas pedagógus, Gyulafalvi Károlyné - írja a Délmagyar.hu című megyei lap. "Negyedóráig se megszólalni, se megmozdulni nem tudtam, megszédültem, kiszáradt a torkom, hiszen életemben nem láttam még egyben ennyi pénzt" - mondta a lapnak az asszony, akinek férje is "kitért a hitéből", és dühösen kiabált, amikor meglátta a számlát.

Csongrád megyében több hasonló eset történt, a ACN Communications Hungary Kft. ügyfelei kaptak ilyen számlákat: egy szegedi férfi 849 ezres, egy csanyteleki lakos pedig 791 ezer 400 forintos számlát kapott. Paul Gagnier, a cég ügyvezetője a lapnak elismerte a hibát, amely szerinte a számlák és csekkek nyomtatása során történt. A Délmagyar.hu azt írja, a szegedi ügyfél már meg is kapta a cég elnézést kérő levelét és az új csekket.