Élelmiszerboltot rabolt ki egy fegyveres Budapesten

Vágólapra másolva!
Fegyveres rabló tört be egy budapesti élelmiszerboltba kedd este. A férfi a fegyverrel megfenyegette az eladót, majd a bevétellel elmenekült. A rendőrség a biztonsági kamera felvétele alapján keresi a férfit.
Vágólapra másolva!

Fegyverrel raboltak ki egy élelmiszerboltot Budapest XI. kerületében kedd délután - közölte a rendőrség. A BRFK közleménye szerint egy ismeretlen férfi bement a Vincellér utcában található üzletbe, ahol fegyverrel megfenyegette a pénztárost, és a kasszában lévő készpénzt követelte. A tettes a megszerzett pénzzel elmenekült a helyszínről, a rablás során senki sem sérült meg - írták.

A BRFK fegyveresen elkövetett rablás megalapozott gyanúja miatt ismeretlen tettes ellen indított eljárást. A rablást a bolti kamera rögzítette, ennek képét a BRFK honlapján is közzétették. Eszerint a támadó nagyjából 175 centiméter magas, 25 év körüli, vékony testalkatú férfi, a haja középhosszú, barnás-vörös színű, pajesza hosszú, arca borostás. Az elkövetéskor világos színű pólót, farmernadrágot és sportos bőrcipőt viselt, és egy fehér feliratos, sötét hátizsák volt nála.