Román gázolót fogtak Budapesten

Vágólapra másolva!
A férfi még vasárnap Nagykanizsán ütött el autójával két másik román állampolgárt, akikkel szóváltásba keveredett. Mindkét sérültnek eltört a lába. A szintén román állampolgár tettes a kocsit még vasárnap Nagykanizsán hagyta, anélkül próbált elmenekülni.
Vágólapra másolva!

Budapesten fogták el azt a román férfit, aki vasárnap elgázolta, majd magára hagyta két honfitársát a nagykanizsai Csónakázó-tónál. A rendőrök szerda este fogták el a 24 éves román állampolgárt, aki a súlyos sérüléseket okozó vasárnapi gázolás után elhajtott a helyszínről, és az autóját még aznap este Nagykanizsán megtalálták. A férfit segítségnyújtás elmulasztásának megalapozott gyanúja miatt hallgatták ki, majd szabadon bocsátották.

A zalai rendőr-főkapitányság vasárnapi tájékoztatása szerint egy 10-12 tagú román társaság tagjai közül két férfi szóváltásba került egy harmadikkal. Utóbbi távozni akart a helyszínről, ezért beült a kocsijába. A másik két férfi próbálta megállítani a már mozgó járművet, de az mindkettőjüket elsodorta, így kerültek a kocsi alá. Az autót vezető 24 éves férfi ezután megállás és segítségnyújtás nélkül elhajtott.

A két elgázolt férfit súlyos sérülésekkel a nagykanizsai kórházba szállították. Az MTI úgy tudja, hogy az egyik román sérült 23, a másik 35 éves, és mindketten nyílt sípcsonttörést szenvedtek el.