Eperjes Károly napokon belül elhagyhatja a pszichiátriát

Vágólapra másolva!
Hamarosan hazatérhet a jelenleg pszichiátrián ápolt Eperjes Károly - állítja a Petőfi Színház igazgatója. Eperjes állítólag saját akaratából van kórházban, és mivel az állapota javul, csak rajta múlik, melyik nap hagyja el az intézményt.
Vágólapra másolva!

Egy-két napon belül biztosan elhagyhatja a pszichiátriát Eperjes Károly - írja a Blikk a veszprémi Petőfi Színház igazgatójára hivatkozva. A Kossuth-díjas színművész a lap szerint a múlt héten került be egy fővárosi klinikára, de mivel nincsen súlyos állapotban, hamarosan kiengedik.

Oberfrank Pál színházigazgató szerint Eperjes nincs súlyosabb állapotban, mint bárki más, amikor túlhajtja magát. "Azért feküdt be a klinikára, hogy kipihenje magát" - állította a lapnak Oberfrank. Szerinte Eperjes jól van, rendesen eszik és iszik, és a színházi ügyeit és a következő színházi évadot is megbeszélte már az igazgatóval.

Eperjes a Blikk szerint azért került a pszichiátriára, mert lelkileg nagyon megviselte édesanyja halála, és az utóbbi időben túlvállalta magát. A színész édesanyját a jövő héten temetik. Oberfrank Pál azt mondta, nem beszélt Eperjessel arról, hogy pontosan mikor engedik ki, de szerinte "nyilván ott lesz" az édesanyja temetésén. "Teljesen jól van, csak rajta múlik, hogy melyik nap tér haza" - tette hozzá.

A Blikk szerdán számolt be arról, hogy Eperjes pszichiátriára került, és a Kútvölgyi klinika pszichiátriai osztályán ápolják. Akkor Oberfrank Pál azt mondta róla, hogy az utóbbi hetekben vírusos tüdőgyulladással küzdött, amelyből nehezen épült fel, és alvászavarai miatt vonult be a kórházba.