Hamis potencianövelőt árult egy békéscsabai házaspár

Vágólapra másolva!
Százmilliós értékben forgalmazott hamis potencianövelő készítményeket egy békéscsabai házaspár webáruháza. A pénzügyőr nyomozók tetten érték a férfit, amint épp átadta a csomagokat egy futárnak.
Vágólapra másolva!

Hamis vágyfokozó szerek forgalmazásával foglalkozó békéscsabai házaspárt vettek őrizetbe a Nemzeti Adó- és Vámhivatal (NAV) Dél-alföldi Regionális Bűnügyi Igazgatóságának pénzügyi nyomozói. A gyanúsítottaknál több mint 300 millió forint értékű, főként potencianövelő készítményt találtak - közölte a NAV az MTI-vel vasárnap.

A közlemény szerint Békéscsaba belvárosában értek tetten egy 55 éves helyi férfit, amint éppen csomagokat adott át a futárszolgálat sofőrjének, amelyekben hamis, a legismertebb potencianövelőre emlékeztető kék tabletták voltak. A házkutatáskor kiderült, hogy a férfi és felesége saját lakásukban webáruházat működtettek. A házaspár a hamis készítményeket internetes megrendelés alapján Magyarországon, valamint több európai országban, sőt Európán kívül is forgalmazta.

A békéscsabai férfit és feleségét áru hamis megjelölése bűntett gyanúja miatt őrizetbe vették, a Békéscsabai Városi Bíróság pedig elrendelte az előzetes letartóztatásukat.