Válogatott bosszúkat forralt ki az élettársát elszerető nő ellen egy dombóvári asszony, aki nem tudta földolgozni, hogy szerelme elhagyta őt valaki másért. Az új szerető kocsijának a kerekeit többször kiszúrta, majd az autó oldalát is végigkarcolta, a nőt pedig telefonon zaklatta. A bosszúálló asszony a rongálások miatt akár egy év börtönt is kaphat.

Akár egy év börtönt is kaphat egy dombóvári asszony, amiért összekarcolta annak a nőnek a kocsiját, aki elszerette tőle korábbi élettársát - közölte a rendőrség. A Tolna Megyei Rendőr-főkapitányság közleménye szerint az 51 éves nő nem volt képes feldolgozni, hogy egykori élettársa más nőt szeret, és ezért a rivális asszonyt különböző módokon zaklatta.

Először meggörbített szögeket tett a sértett autójának a kerekei mögé, így az autó többször defektet kapott. Később rejtett telefonszámról zaklatta a nőt, a leglehetetlenebb időpontokban csörgette meg a sértett mobilját, és mikor az fogadta a hívást, a készülékbe nem szólt bele. Végül március közepén a nő kocsiját kulccsal végigkarcolta, amivel a rendőrség szerint 30 000 forintos kárt okozott.
 
A sértett ezután tett feljelentést, az elkövetőt pedig a nyomozók folytatólagosan elkövetett rongálás gyanúja miatt hallgatták ki. Bár először mindent tagadott, a bizonyítékokat látva végül beismerő vallomást tett, és azzal védekezett, hogy még mindig szerelmes volt élettársába. Azt mondta, élettársa "elszeretése miatt" nagyon dühös volt a sértettre, és bosszút akart állni rajta.

A büntetőeljárás során a gyanúsított szabadlábon védekezhet, de ha bűnösnek találják, akár egy év letöltendő börtönre is ítélheti a bíróság.