Lázár: Nem tervezem, hogy államtitkár legyek

Vágólapra másolva!
Miniszternek többször felkérték már, de egyszer sem vállalta - jelentette ki Lázár János. A Fidesz frakcióvezetője nem tud arról, hogy a kormányfő más posztra szánná.
Vágólapra másolva!

Lázár János nem tervezi, hogy Varga Mihály helyébe lépjen a Miniszterelnökséget vezető államtitkári poszton. A Fidesz frakcióvezetője erről újságírói kérdésre egy sajtótájékoztatón beszélt szerdán, Hódmezővásárhelyen.

Lázár János hozzátette, azt, hogy Orbán Viktor tervez-e változtatást a feladataival kapcsolatban, csak a miniszterelnök tudhatja. "Semmilyen, személyemet illető változásról nincs tudomásom, nem tervezek ilyen jellegű változást" - fogalmazott, hozzátéve: korábban már többször kérték fel miniszteri tisztség ellátására, de eddig még nem vállalta a feladatot. De majd meglátjuk, hogy mit hoz a kormányátalakítás, amely a közeljövőben be fog következni - mondta.

Az [origo] értesülései szerint a kormányfő várhatóan két héten belül átalakítja a kabinetet, Lázár János pedig az után a Miniszterelnökséget irányító államtitkár lenne.