Halálba menekült egy bliccelő az ellenőrök elől a Thököly úton

BKV, BKV-ellenőrök és közterület-felügyelők várják a hatos villamost a Jászai Mari téren, miután újra kezdődött a közös akció a bliccelők ellen
Vágólapra másolva!
A fiatalembernek nem volt érvényes jegye, ezért az ellenőrök és a közterületesek elől menekülve rohant ki a többsávos Thököly útra, ahol elgázolta egy autó. A férfi belehalt sérüléseibe, a Hungária körút és a Thököly út kereszteződését a baleset idejére lezárták.
Vágólapra másolva!

Baleset miatt lezárta a rendőrség szerda reggel a Hungária körút és a Thököly út kereszteződését - közölte a Budapesti Rendőr-főkapitányság. A sajtóügyeletes közölte: a balesetben egy férfi sérült meg, akit elgázolt egy autó. A sérültet kórházba szállították, ahol belehalt sérüléseibe.

A Budapesti Közlekedés Központ (BKK) déli közleménye szerint a fiatalember a baleset előtt néhány perccel szállt le egy buszról, mert nem volt érvényes jegye. A BKV ellenőrei és a közterületesek igazoltatni akarták, de azt mondta nekik, hogy nincs nála igazolvány.

Az ellenőrök és a közterületesek leszálltak vele, majd a fiatalember a megállóban álló buszok közül kilépve próbált átszaladni a többsávos Thököly úton, ahol egy autó elgázolta, melynek következtében belehalt sérüléseibe. A BKK közleményében az olvasható, hogy a jegyellenőrök és a közterület-felügyelők szabályosan jártak el.

A baleset miatt a Hungária körút és a Thököly út kereszteződésben rendőrök irányították a forgalmat, hatalmas dugót okozva ezzel a környéken. A kereszteződésben szerda reggel egy másik baleset is történt, akkor három autó karambolozott. Az ütközés miatt két ember került kórházba.