Egy nőt és egy idős férfit gázolt halálra a vonat Győrnél

Vágólapra másolva!
Csütörtökön reggel két embert, egy nőt és egy idősebb férfit gázolt el a vonat Győrnél. A rendőrség közlése szerint mindketten meghaltak a balesetben. A vonalon késéseket okozott a tragédia.
Vágólapra másolva!

Meghalt az a két ember, akit elgázolt egy vonat csütörtök reggel Győr közelében - közölte a megyei rendőr-főkapitányság. A rendőrségi információk szerint egy idősebb férfi és egy nő halt meg a balesetben.

A tájékoztatás szerint Győr és Győrszentiván között történt balesetben egy szerelvényvonat gázolt el két embert. A helyszínelés végéig az utasokat buszokkal szállították.

A Mávinform reggel közleményben közölte: a helyszínelés ideje alatt átlagosan 30 perces késésekkel kell számolni a Budapest-Hegyeshalom-Rajka vasútvonalon. Az MTI tudósítója fél kilenckor a győri vasútállomáson azt tapasztalta: 60 és 120 perces késésekről tájékoztatta az utazókat az információs tábla. Ezek érintik a Győr-Sopron vonalat is. Ugyanakkor vannak vonatok, amely menetrend szerint indulnak.

Az egyik sofőr közlése szerint buszokkal Nagyszentjánosig szállítják az utazókat. Vasutasok azzal számolnak, hogy a zár feloldása után még órákig tarthat, mire helyreáll a szakaszon a vasúti forgalom.