Láncfűrész kellett a kidőlt fákhoz Fejérben

Vágólapra másolva!
Tabajdon villanyvezetéket tépett le a szél, fa zuhant az úttestre és a református templomra is. Felcsúton egy vezetékre dőlt fa és egy leszakadt faág miatt kérték a katasztrófavédelem segítségét.
Vágólapra másolva!

Fákat döntött ki, villanyvezetéket tépett le a szél a kedd délutáni viharban Fejér megyében, egy nő könnyebben megsérült. A Fejér Megyei Rendőr-főkapitányság szóvivője közölte, hogy már megszűnt az útlezárás a Felcsútot Bodmérral összekötő 8126-os úton, ahol korábban fa dőlt egy autóra a viharban. A balesetben egy nő könnyebben megsérült.

A 811-es úton, Alcsútdoboznál is feloldották a lezárást, ott két fa dőlt az útra. A Fejér Megyei Katasztrófavédelmi Igazgatóság szóvivője elmondta, hogy az említett két eset mellett további feladatokat is adott a délutáni vihar a tűzoltóknak.

Forrás: MTI/Kálmándy Ferenc
Felhőszakadás Borjánon

Tabajdon villanyvezetéket tépett le a szél, fa zuhant az úttestre és a református templomra is. Felcsúton egy vezetékre dőlt fa, és egy leszakadt faág miatt kérték a katasztrófavédelem segítségét, a káreseteknél a bicskei önkormányzati tűzoltók segítettek. Tárnok és Martonvásár között a vasúti sínpárra dőlt fa, amelyet az érdi tűzoltók távolítottak el motoros láncfűrész segítségével.