Bennégett az autóban a vezető Újtikosnál

Vágólapra másolva!
Ketten haltak meg egy balesetben a Hajdú-Bihar megyei Újtikos határában, a 36-os számú főúton - közölték a mentőszolgálat és a térségi katasztrófavédelem ügyeletesei. Egy autó ütközött össze egy autóbusszal. Az autóban bennégett a sofőr, és a buszvezető is meghalt.
Vágólapra másolva!

Egy autó ütközött össze egy busszal a Hajdú-Bihar megyei Újtikos határában, a 36-os számú főúton szombat délután - közölték a mentőszolgálat és a térségi katasztrófavédelem ügyeletesei. Nem volt utas a kigyulladt autóban, így a korábbi információkkal szemben nem hárman, hanem ketten vesztették életüket.

Ratku Attila, a mentőszolgálat mentésvezetője elmondta, hogy nagy erőkkel érkeztek a helyszínre, de az autóbusz súlyosan sérült vezetőjét nem sikerült megmenteni, a helyszínen meghalt. Az autó teljesen kiégett, szinte csak a négy kereke maradt meg, így pontosan még azt sem tudták megállapítani, hogy hányan tartózkodtak benne.

Az előzetes információk szerint a kocsiban ketten lehettek, a vizsgálat azonban kiderítette, hogy a személykocsiban csak a vezető tartózkodott, aki bennégett az autóban - ismertette a mentésvezető.