Meghalt a jászapáti strandon elmerült kislány

Vágólapra másolva!
A kórházban meghalt az a 12 éves lány, aki szombaton merült el a jászapáti strand egyik medencéjében. A lányt eszméletlen állapotban találták meg szombaton, később már nem is tért magához.
Vágólapra másolva!

Meghalt a kórházban az a 12 éves kislány, aki a múlt hétvégén merült el a jászapáti strand vizében. A rendőrség foglalkozás körében elkövetett, halált okozó gondatlan veszélyeztetés miatt nyomoz az ügyben szakértők bevonásával - közölte a Jász-Nagykun-Szolnok Megyei Rendőr-főkapitányság szóvivője csütörtökön.

Szabó Zita őrnagy tájékoztatása szerint az egyik medencében szombaton elmerült kerekegyházi kislányt a fürdőzők emelték ki a vízből. Akkor már eszméletlen állapotban volt, és később sem tért magához. A diák egy többnapos iskolai osztálykirándulás záró programjaként strandolt a jászsági városban.

A rendőrség továbbra is kéri azokat, akik június 9-én, szombaton délelőtt a fürdő területén tartózkodtak, és a tragikus esetről bármilyen információval rendelkeznek, jelentkezzenek bármilyen rendőri szervnél.