Eltűnt egy rendőrpszichológus Pécsen

Vágólapra másolva!
Az egyik pécsi szórakozóhelyen ünnepelte egy barátnője születésnapját a 25 éves Bándy Kata, aki szombatról vasárnapra virradó éjjel, a hazafelé vezető úton tűnt el. A rendőrpszichológusról szombat éjjel óta semmi hír, telefonján nem lehet elérni, hétfőn a munkahelyéről hívták fel édesapját, hogy a lány nem ment be.
Vágólapra másolva!

Szombatról vasárnapra virradóra eltűnt egy fiatal nő Pécsett - írja a Pécsi Újság online kiadása. A 25 éves Bándy Katát ismerősei utoljára a Hungária utca-Nagy Jenő utca kereszteződésénél látták hajnali kettő óra környékén, de a hozzátartozók elmondása szerint a Kórház téren még felvették a térfigyelő kamerák, ahogy a Széchenyi tér irányába haladt a Dugonics utcai otthona felé. A Facebookon több mint hatezren csatlakoztak a lányt kereső oldalhoz.

A körülbelül 155-160 cm magas lány fekete felsőt és narancssárga, térdig érő szoknyát viselt eltűnésének éjjelén. Bándy Kata rendőrségi pszichológusként dolgozik, de hétfőn nem jelent meg munkahelyén.

Forrás: Facebook
Bándy Kata

"Szombaton, este kilenckor beszéltem vele telefonon. Vidám volt, jó kedvű. Mint később, a híváslista elemzése után kiderült, én voltam az utolsó, aki a mobilján beszélt vele" - nyilatkozta a Dunántúli Naplónak Bándy Pál, a nő édesapja. Őt hétfőn hívták a rendőrségről, ahol lánya két éve dolgozik, hogy nem ment be. Telefonján vasárnap óta nem lehet elérni, lakásán a jelek szerint szombat óta nem járt.

Bándy Pál hozzátette, azt még lányától tudta meg telefonbeszélgetésükkor, hogy éppen egy barátnője születésnapját ünnepelték az egyik pécsi szórakozóhelyen. Utóbb Kata barátaitól értesült arról, hogy éjjel két óra körül váltak el, amikor lánya egyedül hazaindult - írja a Bama.hu Baranya Megyei Online Hírportál.