A Facebookon siratták Bándy Katát

eltűnt egy rendőrségi pszichológus, bándy kata, pécs
Vágólapra másolva!
Szinte másodpercenként érkeztek a részvétnyilvánítások a rendőrség szerint megölt pécsi pszichológusnő megkereséséért indított Facebook-oldalon, miután a rendőrség megerősítette, hogy az ő holttestét találták meg szerda délután.
Vágólapra másolva!

"Nyugodjon békében. Részvétem és együttérzésem a családnak" - olvasható egy a szinte másodpercenként érkezett részvétnyilvánítások közül azon a Facebook-oldalon, amelyet a meggyilkolt rendőrségi pszichológus megtalálása érdekében hoztak létre. A rendőrség szerdán kora este erősítette meg, hogy Bándy Kata holttestét találták meg, akit az elsődleges információk szerint megöltek.

"Sajnálom, hogy a példátlan kitartásnak és összefogásnak ilyen szörnyű vége lett. Kata most fentről mosolyog rátok, és köszöni nektek, hogy ilyen csodálatos barátai vagytok! Ez az oldal azért jött létre, hogy neki segítsetek" - üzente az oldal létrehozóinak a lány egyik ismerőse. "Szép álmokat, Napsugár kisasszony! Őszinte részvétem a családnak és barátoknak!" - írta egy másik hozzászóló.

"Bár általános óta nem találkoztunk, mélységesen együtt érzek veletek! Kitartás! Még egyszer, őszinte részvétem!" - üzente az elhunyt családjának egy hozzászóló. A Bándy Kata megtalálásáért létrehozott oldalhoz szerda estig közel 20 ezren csatlakoztak, több angol nyelven írt hozzászólás is van.