Kikapcsolták az áramot a soproni egyetemen

Vágólapra másolva!
A Nyugat-magyarországi Egyetem egyes épületeiben a felhalmozott tartozás miatt kikapcsolták az áramot. Az intézmény három nap haladékot kapott, hogy rendezze hátralékát.
Vágólapra másolva!

Felhalmozott tartozás miatt az áramszolgáltató szerdán kikapcsolta a villanyt a Nyugat-magyarországi Egyetem egyes épületeiben - írja a Kisalföld online kiadása. A lap azt írja, hogy az intézmény három nap haladékot kapott számlája rendezésére.

Elsőként az Alkalmazott Művészeti Intézet tömbjében, majd az Erzsébet utcai közgazdaság-tudományi karon kapcsolták ki az áramot. "Jómagam éppen a rektor úrnak írtam e-mailt képzésszervezési ügyben, amikor hirtelen megszűnt létezni a számítógépem" - idézi a Kisalföld Székely Csabát, a közgazdaság-tudományi kar dékánját.

A lap nem tudta elérni az egyetem gazdasági főigazgatóját, az E.ON szóvivője, Egyházi Nikolett pedig azt nyilatkozta, hogy ők csak a vezetéket biztosítják az egyetemnek, az intézmény más áramkereskedővel áll szerződéses kapcsolatban. A Kisalföld úgy tudja, az egyetem már intézkedett, hogy mielőbb visszaálljon az áramszolgáltatás a kikapcsolt fogyasztási helyeken.