DNS-mintát találtak a pécsi gyilkosság helyszínén

Vágólapra másolva!
A Bama.hu úgy tudja: DNS-minták kinyerésére alkalmas anyagmaradványokat találtak a rendőrök a pécsi gyilkosság helyszínelése közben. A lap információi szerint a nyomozók kizárták, hogy több tettes ölhette meg a 25 éves Bándy Katát.
Vágólapra másolva!

A pécsi gyilkosság helyszínelése, illetve az orvosszakértői vizsgálatok során találtak olyan anyagmaradványokat, amelyekből DNS-mintát sikerült nyerni - írja a Bama.hu a Dunántúli Napló információira hivatkozva. A lap szerint a társas elkövetés lehetőségét kizárták a rendőrök a szerdán holtan talált Bándy Kata ügyében.

A Bama úgy tudja: a fiatal nő halálának vélelmezett időpontját vasárnap hajnali négy és öt óra közöttre tették a szakértők. Az is biztosnak tűnik, hogy nem sokkal ez után került a megtalálás helyére a holttest, tehát valószínűleg nem napokkal később vitte oda az elkövető. Egyre valószínűbb, hogy a tettes autóba kényszerítette be a lányt. Hogy hol történt ez, azt egyelőre nem sikerült meghatározni.

A lap csütörtökön azt írta: valószínűleg megfojthatták a 25 éves pécsi rendőri pszichológust. A közelben lakók több lapnak azt nyilatkozták, látták, hogy a lány félig meztelen volt, amikor rátaláltak a bokros részen. Bándy Kata a múlt héten szombatról vasárnapra virradóra tűnt el Pécsen, miután hazaindult egy barátnője születésnapjáról.