Vágólapra másolva!
Magyar Róbertet várhatóan rövid időn belül hazaszállítják, hogy megkezdje életfogytiglani börtönbüntetését - írja a Blikk.
Vágólapra másolva!

A spanyol hatóságok fogták el nemzetközi körözés alapján a fekete sereg két és fél éve bujkáló vezérét, Magyar Róbertet - írja a Blikk. A lap úgy tudja, a nyomozás több szálon folyt. Elsősorban Magyar Róbert családtagjait figyelték, leginkább az egyik testvérét, aki külföldön prostituáltak futtatásából élt, őt végül elfogták, testvéréről azonban nem szereztek információt.

A szlovák hatóságok információi szerint viszont náluk is bujkált a férfi, sőt nem egyszer látogatást tett Magyarországon is. Volt olyan adat, amely szerint egy Edelény közelében lévő tanyánál látták Magyart, pontos személyleírást adtak róla, sőt az általa használt autó típusát és rendszámát is feljegyezték. Ez használható nyomnak bizonyult.

Az összegyűjtött információk segítségével pár nappal ezelőtt sikerült elfogni a magyar kriminalisztika utóbbi tíz évének egyik rettegett bűnözőjét, és várhatóan rövid időn belül haza is szállítják, hogy megkezdje börtönbüntetését - írja a Blikk. A bíróság életfogytiglani börtönbüntetésre ítélte Magyar Róbertet, az általa vezetett bűnbanda tagjai pedig összesen 153 év börtönbüntetést kaptak.