Félholtra vertek egy férfit, kommandósok fogták el őket

Vágólapra másolva!
Kommandósok fogtak el pénteken három férfit; azzal gyanúsítják őket, hogy augusztus közepén egy szegedi kocsmában félholtra vertek egy embert - közölte a Csongrád Megyei Rendőr-főkapitányság.
Vágólapra másolva!

A három gyanúsított augusztus 12-én egy kocsmában, a szegedi Ortutay utcában italozott, és a hajnali órákban, már erősen ittas állapotban szóváltásba keveredett egy 42 éves helyi lakossal. A vita hevében rátámadtak a sértettre, először ököllel ütötték, majd amikor a földre került, a fejét rugdosták, aztán gyorsan eltűntek a helyszínről. A sértettet a mentők életveszélyes állapotban vitték kórházba.

A nyomozók kommandósok közreműködésével két gyanúsítottat - egy 43 éves szegedi és egy 42 éves szatymazi férfit - Szegeden, a Petresi utca egyik lakásában fogtak el. Néhány órával később Budapesten, a Szinyei Merse Pál utcában lecsaptak a csoport harmadik tagjára is. A gyanúsítottak büntetett előéletűek, egyikük július közepén szabadult.

A támadók ellen életveszélyt okozó testi sértés gyanúja miatt indult eljárás, őrizetbe vették őket, és kezdeményezték előzetes letartóztatásukat - tette hozzá a szóvivő.