Barátaihoz menekült a kórházból meglógó tolvaj

Vágólapra másolva!
A rendőrök Szentendrén, barátai családi házában találták meg azt a férfit, aki a János kórházból szökött meg kedden. A rendőrség visszavitte a kórházba, mert olyan sérülései vannak, amelyek indokolják az ellátást.
Vágólapra másolva!

Szentendrén fogták el a rendőrök azt a férfit, aki rendőri őrizetből szökött meg a János kórházból - közölte a Pest Megyei Rendőr-főkapitányság (PMRFK).

Hétfőn Pilisvörösváron lopás közben értek tetten egy férfit, akit emiatt előállítottak, majd őrizetbe vettek. Később azonban megfigyelésre átszállították a budapesti János kórházba. Kedden, amikor kiment a mosdóba, feltehetően az ablakon át megszökött. A férfi ellen körözést adtak ki.

A PMRFK azt közölte, hogy a férfit Szentendrén egy családi házban, az ismerősénél találták meg. A férfit előállították és őrizetbe vették, de később visszaviszik a János kórházba, mert kórházi kezelés alatt áll.

A rendőrség magyarázata szerint erre azért van szükség, mert a férfi elfogásakor rosszullétre panaszkodott, illetve már hétfői elfogásakor olyan sérülések voltak rajta, amelyek indokolták a kórházi ellátást. A férfi ellen most már a lopás mellett fogolyszökés miatt is eljárást indított a rendőrség.