Selmeczi: A TEK tette a dolgát

Vágólapra másolva!
A Fidesz szóvivője szerint súlyos felelőtlenség viccet csinálni az emberek biztonságából, és elbizonytalanítani őket abban, hogy ha baj van, számíthatnak a rendőrség gyors és hatékony segítségére.
Vágólapra másolva!

A Fidesz szerint a szocialistáknak ma is sikerült átlépniük az ízléstelenség egy újabb határát - reagált Selmeczi Gabriella, a Fidesz szóvivője a Műegyetemen történtek kapcsán szerdán elhangzott szocialista kijelentésekre.

Az MSZP gratulált a Terrorelhárítási Központ (TEK) vezetőjének, amiért szerda délelőtt "jelentős összegeket nem kímélve a Budapesti Műszaki Egyetemen elfogták Luke Skywalkert". Lukács Zoltán, a párt frakcióvezető-helyettese Budapesten tartott sajtótájékoztatóján fogalmazott így, azt követően, hogy délelőtt kiürítették a Budapesti Műszaki és Gazdaságtudományi Egyetemet, miután egy fürdőköpenybe öltözött diák játékpisztolyt tett ki a padra az egyik előadáson.

A Fidesz szóvivője szerint súlyos felelőtlenség viccet csinálni az emberek biztonságából, elbizonytalanítani az embereket abban, hogy ha baj van, számíthatnak a rendőrség gyors és hatékony segítségére. Tették a dolgukat - írta Selmeczi Gabriella a TEK akciójáról, hozzátéve, hogy a pécsi lövöldözés után ez a minimum elvárható.

"Míg Önökre nem számíthatnak a magyar emberek, a rendőrségre és a TEK-re igen" - írta a szóvivő.