Autós üldözés Budaörsön

Vágólapra másolva!
Az egyik budaörsi bevásárlóközpont parkolójában autót feltörő tolvajokat üldöztek, majd fogtak el a rendőrök Budapest határában kedd délután - közölte a Pest Megyei Rendőr-főkapitányság szóvivője. A tolvajok menekülés közben kidobálták az autóból az ellopott tárgyakat.
Vágólapra másolva!

A budaörsi bevásárlóközpont biztonsági őrei két férfit értek tetten, amint feltörtek egy autót, és különféle értékeket loptak el belőle - mondta Beluzsárné Belicza Andrea szóvivő. A tetteseknek sikerült elmenekülniük, de autójukat az időközben értesített budaörsi járőrök a városban észrevették, és meg akarták állítani őket.

A sofőr azonban nagy sebességgel továbbhajtott Budapest felé az autópályán. Közben különféle tárgyakat dobáltak ki a kocsiból, majd a Kőérberki út és az Egér út kereszteződésében összeütköztek egy szabályosan közlekedő autóval. A vétlen autóban egy ember könnyebben megsérült.

A kidobált holmik átvizsgálása után derül majd ki, hogy egy vagy több lopásból származnak-e. Az őrizetbe vett két férfi ellen lopás bűntettének megalapozott gyanúja miatt indítottak eljárást - mondta Beluzsárné Belicza Andrea.