Karambolozott egy 15 éves sofőr Balatonszabadiban

2012.09.18. 14:09

A fiatal fiút egyszer már elkapták a rendőrök, és eltiltották az autóvezetéstől, így most szabálysértési őrizetbe vették.

Korábban már eltiltották a vezetésétől azt a 15 éves fiút, aki ismét jogosítvány nélkül vezetett és balesetet szenvedett Balatonszabadiban - közölte a Somogy Megyei Rendőr-főkapitányság sajtószolgálata kedden az MTI-vel. 

A közlemény szerint egy pótkocsis traktor vezetője nem adott elsőbbséget a fiú által vezetett autónak, összeütköztek, ennek következtében a személygépkocsi lesodródott az útról, egy ház kapujának ütközött, továbbcsúszva megrongálta a kerítést, kidöntött egy a járda mellett lévő villanyoszlopot, végül az oldalára borulva megállt. Az autót vezető fiatal zúzódásos sérüléseket szenvedett.

A rendőrség a hétfőn történt baleset vizsgálata során megállapította, hogy a siófoki rendőrkapitányság korábban egyszer már eltiltotta a járművezetéstől a gépkocsi fiatalkorú vezetőjét, ezért most szabálysértési őrizetbe vették, egyúttal vizsgálják a traktort vezető ádándi férfi felelősségét.