Három MÁV-vonalon változik a menetrend

Vágólapra másolva!
Sátoraljaújhely és Szerencs között átmenetileg pótlóbuszok járnak majd a vonatok helyett, változik a Szeged-Békéscsaba menetrend is.
Vágólapra másolva!

Október 1-jétől pályafelújítás miatt változik a menetrend a Szerencs-Sátoraljaújhely, a Szeged-Békéscsaba és a Szentes-Hódmezővásárhely vasútvonalon - adta hírül a Mávinform.

A Szerencs-Sátoraljaújhely vonalon november 29-ig vonatpótló autóbuszok szállítják az utasokat. A vonatok a Budapest-Miskolc-Szerencs és a Szerencs-Miskolc-Budapest útvonalon a megszokott menetrend szerint közlekednek. A vonatpótló autóbuszok Sátoraljaújhely-Szerencs között a vonatok megszokott menetrendjéhez képest korábban közlekednek - írják a közleményben.

Október 1-jétől október 19-ig a Szeged-Békéscsaba, valamint a Szentes-Hódmezővásárhely vasútvonalakon közlekedő vonatok menetrendje megváltozik, egyes vonatok a megszokottnál korábban indulnak, mert Orosháza-Csorvás állomások között építik a pályát. Orosháza és Csorvás között mindkét irányban vonatpótló autóbuszok szállítják az utasokat - közölte a Mávinform.