Tehetős exrendőr fia a gödöllői gyilkos

Vágólapra másolva!
Jómódú családból származik a gödöllői gyilkos, mégis nagy adóssága volt, és valószínűleg drogra kellett neki a pénz, amelyért gyilkolt - tudta meg a TV2. S. Márk apja a tévé szerint korábban magas rangú rendőr volt, de a fiú már kikerült a szigorú családi ellenőrzés alól: a kommandósok is miskolci barátnőjének lakásán fogták el.
Vágólapra másolva!

Magas rangú rendőr volt az apja a gödöllői gyilkosnak, aki a gyanú szerint hétfőn meggyilkolt egy 33 éves nőt, hogy elrabolja a kocsiját - hangzott el a TV2 szombat esti hírműsorában. A Tények információi szerint a 18 éves S. Márk gazdag családból származik, anyja a közigazgatásban dolgozott Miskolcon.

A televízió a fiú családjának szomszédaitól úgy tudja, hogy a gyanúsított korábban egy tiszaújvárosi gimnáziumba járt, majd Miskolcra ment továbbtanulni. Korábban a szomszédok szerint nagyon szigorú, tisztességes nevelésben részesült, de az utóbbi két évben "elengedték", több szabadságot kapott. A fiú egyik ismerője azt mondta, hogy S. Márk gyakran eljárt diszkóba, más szomszédok pedig úgy tudják, hogy rászokott a kábítószerekre is.

Bár a legtöbb szomszéd megdöbbent azon, hogy a fiú gyilkosságot követett el, volt, aki szerint drogra kellett neki a pénz. Egy szomszéd szerint sok adóssága volt annak ellenére, hogy a családja kifejezetten jómódú.

A domolyvölgyi gyilkosság gyanúsítottját Miskolcon fogták el a kommandósok, ahol a tanulmányait végezte. A TV2-szerint a fiú barátnője is miskolci, az ő lakásában vették őrizetbe S. Márkot.

A fiú már elismerte a bűncselekmény elkövetését. Szombaton csuklyában, megbilincselve vitték helyszíni bejárásra, ahol részletesen megmutatta a rendőröknek, hogyan követte el a gyilkosságot, hol ugrott be áldozata kocsijába, és hol dobta ki a kocsiból a holttestet.

A gyanúsított előzetes letartóztatásáról vasárnap dönt a bíróság. A bűncselekményről itt olvashat további részleteket.