Összevertek és felakasztottak egy juhászt

Vágólapra másolva!
Életveszélyes sérüléseket szenvedett egy juhász Solton, megverték, majd felakasztották, de a kötél elszakadt, így maradt életben. A Baon.hu szerint egy traktor miatt támadtak rá.
Vágólapra másolva!

Kegyetlenül összevertek és felakasztottak egy juhászként dolgozó férfit a napokban Solton - írja a Bács-Kiskun megye híreivel foglalkozó Baon.hu hírportál. A portál egy informátorra hivatkozva azt írja, hogy a juhász a veréstől kómába esett, majdnem belehalt sérüléseibe.

A brutális bűncselekmény előzménye az informátor szerint az lehetett, hogy a férfi támadói azt feltételezték, a juhász ellopta a traktorukat, vagy legalábbis látta, hogy ki lopta el. A lap úgy tudja, hogy indíték lehetett az is, hogy a traktor tulajdonosai - a későbbi támadók - biztosítási csalást akartak elkövetni, ami a juhász fülébe jutott, és veréssel próbálták meg hallgatásra bírni.

A lap szerint a felakasztott juhász szenvedéseinek az vetett véget, hogy a kötél, amelyet a nyaka köré kötöttek, elszakadt. A támadásban két vagy három ember vehetett részt, köztük egy olyan férfi, aki a büntetés-végrehajtásban dolgozik. Az ügyben ezért nem a rendőrség, hanem a Kecskeméti Nyomozó Ügyészség indított eljárást.