Október 23-án térhet vissza Bajnai

Vágólapra másolva!
A Milla nevű szerveződés október 23-i rendezvényén mond majd beszédet Bajnai Gordon volt miniszterelnök, várhatóan ekkor jelenti be, hogy visszatér a politikába - írja a Hvg.hu. Bajnai visszatéréséről sokszor felröppent már a hír, de eddig mindig cáfolták.
Vágólapra másolva!

Október 23-án jelenti be Bajnai Gordon, hogy visszatér a politikába - jelentette a Hvg.hu meg nem nevezett forrásokra hivatkozva. A lap szerint Bajnai a 2014-es kormányváltást célul tűző szervezeteket fogja támogatni, és az Egymillióan a magyar sajtószabadságért (Milla) nevű Facebook-csoportnak, a budapesti Szabad sajtó útra tervezett demonstrációján mond majd beszédet.

A lap MSZP-s és a volt kormányfő stábjától származó információkra hivatkozva azt írta, Bajnai már eldöntötte, hogy visszatér a politikai színtérre, csak a megfelelő időpontot kereste, hogy nyilvánosságra hozza ezt. Nyáron a Heti Válasz is írt arról, hogy Bajnai ősszel visszatér, de akkor a volt miniszterelnök alapítványa, a Haza és Haladás Alapítvány közleményben cáfolta a hírt.

Az [origo] Bajnai munkatársaitól korábban úgy értesült, hogy a volt kormányfőn hatalmas a nyomás, sokan próbálják rávenni a visszatérésre, de konkrétumokat nem árultak el, csupán azt, hogy ha a visszatérés mellett dönt Bajnai, arra mindenképpen figyelni fog, hogy ez ne legyen Gyurcsány Ferenchez köthető.