Eltemették a gödöllői gyilkosság áldozatát

Vágólapra másolva!
Kedden temették el a gödöllői gyilkosság áldozatát, akit szeptember 24-én a Domonyvölgyben késelt halálra egy 18 éves fiú - közölte a gödöllői önkormányzat.
Vágólapra másolva!

Kedden eltemették Gödöllőn a domonyvölgyi gyilkosság áldozatát. A Szent István Egyetem meggyilkolt munkatársát, M. Juditot római katolikus egyházi szertartás keretében, a gödöllői Dózsa György úti temetőben temették el - közölte a gödöllői önkormányzat.

A 32 éves gödöllői áldozatot szeptember 24-én több késszúrással gyilkolta meg 18 éves támadója, aki a gyilkosság után elmenekült a helyszínről. A bűncselekmény elkövetésével gyanúsított S. Márkot a Pest Megyei Rendőr-főkapitányság munkatársai a Terrorelhárítási Központ közreműködésével szeptember 27-én, Miskolcon fogták el.

A férfi kihallgatása során három bűncselekmény elkövetését ismerte el. A rendőrség emberölés bűntette, rablás bűntette és rablás kísérletének bűntette miatt folytat eljárást ellene, és a Pest Megyei Főügyészség indítványára szeptember 30-án a Budakörnyéki Bíróság egy hónapra előzetes letartóztatásba helyezte. (A gyilkosságról bővebben korábbi cikkünkben, itt olvashat).