Bedugult a fél főváros

Vágólapra másolva!
Budán a BAH-csomópontnál már feloldották a lezárást, de még mindig torlódás van az összes oda vezető úton és a belvárosban is. Nagy a dugó a Budaörsi úton kifelé és az Erzsébet hídtól egészen a Keletiig is torlódnak az autók.
Vágólapra másolva!

Egy reggeli baleset miatt még mindig nagy a dugó a fővárosi XI. kerületi BAH-csomópont környékén és a belvárosban egy korábbi baleset miatt - mondta Pongrácz Dániel, a BKK Info ügyeletese. A BAH-csomópont felüljáróján frontálisan ütközött két autó péntek reggel, az egyik sofőr meghalt.

Az ügyeletes közlése szerint nagy a torlódás az M1 és az M7-es autópálya közös bevezető szakaszán, de a Nagyszőlős utca felé sem érdemes kerülni, mert ott is dugó van. Torlódás van továbbá a Keleti pályaudvar-Rákóczi út-Kossuth Lajos utca-Erzsébet híd-Hegyalja út útvonalon - mondta.

A BKK lehetséges kerülőútnak befelé az Egér utat, ellenkező irányban pedig az Üllői út-Vámház körút-Szabadság híd-Bartók Béla út-Bocskai út útvonalat ajánlja.

Baleset nehezíti a közlekedést a 6-os úton kifelé az M6-os autópálya előtti szakaszon a Campona utca közelében. A kifelé haladókat a Kolozsvári utca-Nagytétényi út útvonalra terelik - tették hozzá.