Dopeman indul a 2014-es választáson

Vágólapra másolva!
Ha bejut a parlamentbe, akkor kezére csap a laptopozó képviselőknek, amikor pedig alszanak, akkor meg fog nekik ágyazni - ígérte Dopeman, aki képviselőnek készül.
Vágólapra másolva!

Dopeman képviselőjelöltként indulni fog a 2014-es választáson - a rapper ezt a Nol.hu Ezt így hogy? nevű blogjának adott interjújában jelentette be. Dopeman azt mondta, az MSZP-vel még egyeztetnie kell az indulásáról, mert tőlük szavazatokat fog elvenni, akármelyik körzetben indul is. "Nagy terveim vannak" - mondta.

"Ha bejutok, reszkessenek. Óriási görbe tükör leszek. Minden igazságtalanságért be fogok szólni. Amikor alszanak majd az ülésteremben, látványosan megágyazok. Ha munka helyett laptopoznak, a kezükre csapok. Ha a Kövér leszól a pulpitusról, megmondom neki: ezt kint rendezzük le, testvérem. Nagyon nagy szórakozás lesz. Ha Ciccolina képes volt mandátumot szerezni prostiként egy katolikus országban, nekem ne menne?" - mondta az interjúban.

Az nem derült ki, hogy milyen párt színeiben tervezi az indulást, de arról beszélt, hogy a Milla október 23-i rendezvényén ott lesz, bár nem fog felszólalni.