Beismerte tettét a táti gyilkos

Vágólapra másolva!
Szombaton közöl részleteket a rendőrség arról a férfiról, aki a gyanú szerint lemészárolta anyját és nagymamáját is. Annyit már előre közöltek, hogy a táti fiatalember elismerte a brutális gyilkosságot.
Vágólapra másolva!

Beismerte tettét a táti kettős gyilkossággal gyanúsított férfi - írja a szombati Magyar Nemzet. A 21 éves M. Roland gyanúsítotti kihallgatása még mindig folyamatban van, de a Komárom-Esztergom Megyei Rendőr-főkapitányság szóvivője szerint a bűncselekmény elkövetését már elismerte.

A fiatal férfi szerdán délután ölte meg az édesanyját és a nagyanyját táti családi házukban. Kihallgatásáról további részleteket egyelőre nem közölt a rendőrség, de kezdeményezték előzetes letartóztatását. Arról, hogy M. Roland pontosan hogyan és miért végzett családtagjaival, a rendőrség csak szombaton nyilatkozik - írja a lap.

A férfi a gyanú szerint lőfegyverrel végzett édesanyjával, és bozótvágó késsel kaszabolta össze nagymamáját. Mindkét nő a helyszínen életét vesztette, az áldozatok holttestére szerdán talált rá egy rokon.

A gyanúsítottat egy szolgálaton kívüli rendőr fogta el péntek reggel az esztergomi buszvégállomáson. Berkes Péter, az Esztergomi Rendőrkapitányság őrmestere korábban elmondta: M. Roland nem volt zaklatott, és teljesen természetesen viselkedett.

Az őrmester szóval tartotta, telefonon hívott erősítést, majd a kiérkező esztergomi járőrök fogták el a gyanúsítottat. M. Roland nem tanúsított ellenállást. A táti gyilkosságról szóló helyszíni riportunkat itt olvashatja.