Megvagdosta a felesége arcát egy férfi

Vágólapra másolva!
Megkéselte, majd megvágta a felesége arcát egy férfi Dunaújvárosban. A nő életveszélyes sérüléseket szenvedett. A férfi, miután a járókelők lefegyverezték, egy befőttesüveg szilánkjaival támadt a feleségére.
Vágólapra másolva!

Megszurkálta feleségét egy dunaújvárosi férfi szombat délután, életveszélyt okozó testi sértés elkövetésével gyanúsítják - közölte a Fejér Megyei Rendőr-főkapitányság szóvivője vasárnap. Németh-Kész Mónika tájékoztatása szerint egy 55 éves férfi és 49 éves felesége szólalkozott össze személygépkocsijukban, amikor egy parkolóban álltak. A vita odáig fajult, hogy a gépjárműben lévő szúró és vágó eszközökkel ütötték és támadták egymást. A járókelők a nő segítségére siettek, miközben a férfi beszaladt az étterembe, majd egy összetört befőttesüveg szilánkjaival további sérüléseket okozott a nőnek.

Az asszony életveszélyes sérüléseket szenvedett a nyakán és az arcán, a mentők a dunaújvárosi Szent Pantaleon Kórházba szállították. A férfi könnyebben sérült. A férjet a rendőrök a helyszínen elfogták, életveszélyt okozó testi sértés elkövetése miatt gyanúsítottként hallgatták ki, majd bűnügyi őrizetbe vették.