Kábítószergyanús anyagot találtak egy férfinél

Vágólapra másolva!
A rendőrkutya buktatott le egy férfit, akinek az autójában ötven csomag kábítószergyanús anyagot, és egy gumilövedékes fegyvert is találtak Budapesten.
Vágólapra másolva!

Kábítószergyanús anyagot tartalmazó csomagokat és egy gumilövedékes fegyvert találtak a rendőrök egy férfi autójának az átvizsgálása során a fővárosban - közölte a Budapesti Rendőr-főkapitányság (BRFK) szóvivője kedden az MTI-vel.

A férfit hétfő délután igazoltatták a VIII. kerületi Diószeghy Sámuel utcában. Az általa vezetett személygépkocsiban a rendőrök két, alufóliába csomagolt edényt találtak, amelyek összesen ötvenöt csomagnyi, kábítószergyanús anyagot tartalmaztak. Kábítószer-kereső kutya segítségével, az autó átvizsgálása során további csomagok és egy gumilövedékes fegyver került elő, ezeket a rendőrök lefoglalták.

A VIII. kerületi rendőrkapitányság P. Krisztián, 32 éves budapesti lakos ellen kábítószerrel való visszaélés bűntett megalapozott gyanúja miatt indított eljárást. A gyanúsítottat őrizetbe vették. A kapitányság az illetékes ügyészségnél előterjesztést tett a férfi előzetes letartóztatására.