Tumultus várható a vonatokon a hosszú hétvégén

Vágólapra másolva!
Szerdától szombatig változik a vonatok közlekedési rendje. A komfortos utazás érdekében érdemes a mentesítő vonatokat is igénybe venni.
Vágólapra másolva!

A kegyeleti ünnep és a munkarendváltozás várható utasforgalmához igazodva változik szerdától a vonatok közlekedési rendje szerdán a pénteki, csütörtökön a szombati, pénteken és szombaton ünnepnapi menetrend lesz érvényben. November 4-én, vasárnap már a megszokott, vasárnapi menetrend szerint közlekednek a vonatok.

Jelentősen megnövekvő utasforgalomra számít a vasúttársaság vasárnap Győr és Debrecen felől a főváros irányába, így november 4-én, délután mindkét városból mentesítő vonat is indul Budapestre. Győrből 16:42 perckor Tatabányán és Kelenföldön át a Déli pályaudvarra, Debrecenből pedig 16:34 perckor a Nyugati pályaudvarra. A komfortos utazás érdekében érdemes a mentesítő vonatokat is igénybe venni - közölte a MÁV.

A kényelmesebb utazás érdekében a vonatok szerelvényei plusz kocsikkal megerősítve közlekednek, az összes rendelkezésre álló, üzemképes jármű felhasználásával. A négy nap alatt utazni szándékozóknak azt javasolja a vasúttársaság - a pénztárak előtti sorban állás elkerülése érdekében - hogy a menetjegyeket váltsák meg elővételben, illetve vegyék igénybe az internetes jegyvásárlás lehetőségét a www.mav-start.hu oldalon keresztül.