Százan keresték a Tesco-parkolóból eltűnt fiút

Vágólapra másolva!
Nem találták nyomát annak a 11 éves fiúnak, aki a kaposvári Tesco-parkolóból tűnt el szerdán. Több mint százan indultak a keresésére - eddig hiába.
Vágólapra másolva!

Önkéntes akció keretében több mint százan kutatták át pénteken a Kaposvár melletti Deseda-tó környékét a még hétfőn este a kaposvári Tesco parkolója mögötti játszótérről eltűnt 11 éves felsőmocsoládi fiút keresve. A kutatás - több helyi hírportál beszámolója szerint - nem vezetett eredményre.

Hírportálok közlése szerint az önkéntesek az egyik internetes közösségi oldalon csütörtök délután megjelent felhívásra jelentkeztek, és a kaposvári Kötél önkéntes tűzoltó- és életmentő-egyesület irányításával átfésülték a tópartot. A keresésbe lovasok, búvárok és vízi mentők is bekapcsolódtak, remélve, hogy valami nyomra akadnak. Korábban a Kötél egyesület átvizsgálta a hipermarket melletti Malom-tó környékét is, eredménytelenül.

A rendőrségnek a gyerek nevelőanyja hétfőn éjszaka jelentette a fiú eltűnését. A bejelentés óta a kaposvári rendőrök a megyei rendőr-főkapitányság állományával kiegészülve folytatják a kutatómunkát.

A körülbelül 140-145 centiméter magas, vékony testalkatú, rövid szőke hajú, világoskék szemű, kerek arcú fiú az eltűnésekor szürke kabátot, kék farmert és zöld fűzős fekete sportcipőt viselt. Fekete sapkáját arany dollárjel díszíti, bal fülében fülbevalót, nyakában pedig ezüstláncot hord kereszttel.