A családjával is erőszakoskodott Szita Bence gyilkosa

Vágólapra másolva!
A gyanú szerint a kaposvári kisfiú megölésében segédkező egyik férfi korábban éhségsztrájkkal tiltakozott az ellen, hogy a bíróság megtiltotta, hogy hazamenjen. A felesége szerint őt verte, lányát pedig egy ablakba lökte.
Vágólapra másolva!

A hozzátartozóival szembeni agresszivitása miatt korábban már távoltartási végzést hozott a bíróság Szita Bence egyik feltételezett gyilkosa ellen - írta hétfőn a Kapos.hu somogyi portál. A férfi nem közelíthette meg a feleségét és a házát zaklatás miatt.

K. Józsefet vasárnap helyezte előzetes letartóztatásba a bíróság. Azzal gyanúsítják, hogy segített eltüntetni a - feltehetően nevelőapja barátnőjének, P. Erikának a megrendelésére - brutálisan meggyilkolt 11 éves kisfiú holttestét.

A portál cikkében felidézi, hogy a férfi korábban éhségsztrájkot folytatott a kaposvári bíróság épülete előtt, mert a távoltartási végzés miatt hajléktalanná vált, az autójában kellett élnie. Azt állította, hogy felesége nem mondott igazat, nem viselkedett vele agresszívan.

A Kapos.hu videójában ugyanakkor megszólalt a felesége is, aki azt állította, hogy őt többször megütötte, a lányát pedig belelökte egy ablakba.