Háromgyerekes apa ölte meg a terhes prostituáltat

2012.11.08. 16:26

Először segítséget kérő nőnek vélte, majd a szexuális szolgáltatás árán vitatkozott, majd miután a nő telefonon akart segítséget kérni, ijedtében megkéselte - ezt a vallomást tette az a háromgyerekes férfi, akit a húszéves kecskeméti prostituált megölésével gyanúsítanak.

Egy 35 éves városföldi háromgyermekes családapa gyilkolta meg november 2-án este azt a 20 éves, terhes prostituáltat, akinek holttestét másnap reggel találták meg Kecskeméten - közölte a Bács-Kiskun Megyei Rendőr-főkapitányság.

A szerdán őrizetbe vett férfi elismerte a bűncselekmény elkövetését. A rendőrség rekonstruálta a meggyilkolt nő utolsó napját, és a személyleírások és a helyszín közelében megforduló személygépkocsik alapján jutottak el a 35 éves városföldi férfihoz.

A férfi vallomása szerint a nőt november 2-án este vette fel gépkocsijába, mert azt gondolta, hogy segítségnyújtás miatt integet neki. Miután a nő beszállt, a férfi - ahogy fogalmazott - rájött arra, hogy egy prostituáltat vett fel, ezért 2500 forintot ajánlott a nő szexuális szolgáltatásainak ellenértékeként.

Az árban nem tudtak megegyezni, vita alakult ki, ezért a nőt távozásra szólította fel. Ekkor a prostituált elővette a telefonját, és segítséget próbált kérni, mire a férfi a vallomása szerint megijedt, és egy késsel megszúrta. A nő kiszállt az autóból, majd néhány lépés után összeesett. A szívét és a tüdejét érő késszúrás következtében halt meg.