Ingyen énekel Caramel a szegény újságírókért

Vágólapra másolva!
Jótékonysági koncerten lép fel november közepén a Republik, Oláh Ibolya, Keresztes Ildikó, Caramel és az Omega több tagja. A koncert bevételét rászoruló újságírók között osztják majd szét.
Vágólapra másolva!

Nehéz helyzetbe jutott, munkanélkül maradt újságírók megsegítésére rendeznek jótékonysági koncertet november 15-én a Syma csarnokban. A koncerten fellép majd a Republic, Oláh Ibolya, Molnár Ferenc Caramel, Keresztes Ildikó, Balázs Fecó és az Omega két tagja, Benkő László és Mihályi Tamás. A zenészek önzetlenül, a jótékonysági céllal azonosulva vállalták el a fellépést.

A koncertre 5800 forintért lehet jegyet váltani, a nyereséget pedig a szolidaritási akciót és a konceret szervező hat szakmai szervezet - a Magyar Újságírók Országos Egyesülete (MÚOSZ), a Magyar Újságírók Közössége (MÚK), a Magyar Katolikus Újságírók Szövetsége, a Protestáns Újságírók Szövetsége, a Tudományos Újságírók Klubja és a Magyar Sportújságírók Szövetsége - közös segélyezési tesülete osztja majd szét. A koncert nyereségéből azok kaphatnak egyszeri munkanélküli vagy szociális segélyt, akik legalább tíz éve tagok valamelyik szervezetben.

Az este házigazdája Abaházi Csaba és Garami Gábor, a Class FM két rádiósa lesz.