Ketten is meghaltak szombat reggel az utakon

2012.11.10. 11:18

Három baleset is történt, egy autó megcsúszott, egy másik frontálisan ütközött egy kamionnal. Ketten meghaltak, gyerekek is megsérültek.

Egy nő meghalt, hárman pedig megsérültek abban a közlekedési balesetben, amely a 3-as úton, a cserépváraljai és a tardi elágazás között történt szombat reggel 8 óra után - tájékoztatta az MTI-t a Borsod-Abaúj-Zemplén Megyei Rendőr-főkapitányság szóvivője. Az autó az úton megcsúszott, és az árokba hajtott. Utasai közül egy húszéves nő a helyszínen meghalt, ketten súlyosan megsérültek, a sofőr könnyebb sérüléseket szenvedett.

Előzés közben ütközött frontálisan az M15-ös gyorsforgalmi úton, Rajka térségében egy nyerges vontatóval egy autó, a vezetője a helyszínen meghalt. A Szlovákia felől érkező kocsi két másik járművet előzött, de már nem tudott visszatérni sávjába; a kamionnak csapódott, és alászorult. Vezetőjének holttestét a tűzoltók emelték ki a járműből.

Az M2-es autóút Sződliget és Göd közötti szakaszán két személyautó ütközött össze kora reggel. Négy ember - köztük két gyermek - súlyosan megsérült.