Ketten is meghaltak szombat reggel az utakon

Vágólapra másolva!
Három baleset is történt, egy autó megcsúszott, egy másik frontálisan ütközött egy kamionnal. Ketten meghaltak, gyerekek is megsérültek.
Vágólapra másolva!

Egy nő meghalt, hárman pedig megsérültek abban a közlekedési balesetben, amely a 3-as úton, a cserépváraljai és a tardi elágazás között történt szombat reggel 8 óra után - tájékoztatta az MTI-t a Borsod-Abaúj-Zemplén Megyei Rendőr-főkapitányság szóvivője. Az autó az úton megcsúszott, és az árokba hajtott. Utasai közül egy húszéves nő a helyszínen meghalt, ketten súlyosan megsérültek, a sofőr könnyebb sérüléseket szenvedett.

Előzés közben ütközött frontálisan az M15-ös gyorsforgalmi úton, Rajka térségében egy nyerges vontatóval egy autó, a vezetője a helyszínen meghalt. A Szlovákia felől érkező kocsi két másik járművet előzött, de már nem tudott visszatérni sávjába; a kamionnak csapódott, és alászorult. Vezetőjének holttestét a tűzoltók emelték ki a járműből.

Az M2-es autóút Sződliget és Göd közötti szakaszán két személyautó ütközött össze kora reggel. Négy ember - köztük két gyermek - súlyosan megsérült.