Vágólapra másolva!
Sramó András egy hete üzenet nélkül hagyta el kollégiumi lakhelyét, azóta senkivel sem vette fel a kapcsolatot - közölte az M1 Híradója.
Vágólapra másolva!

Egy hete zárva van Sramó András szobája a bajai kollégiumban. Az Eötvös József Főiskola docenséről, aki egyben a kollégium vezetője is, azóta nem lehet semmit tudni. Két mobiltelefonját is a szobájában hagyta, üzenetet sem hagyott - közölte az M1 Híradója.

"Napi szinten találkoztunk, rendszeresen beszélgettünk, meglepődtem az eltűnésén, mert nem tűnt fel, hogy bármi problémája lenne" - mondta Antal Zsolt, az Eötvös József Főiskola kollégiumi bizottságának titkára.

A docensnek a héten több fontos programja is lett volna. Előadást kellett volna tartania és egy intézményi díjat is át kellett volna adnia. Kollégái precíz embernek ismerik.

Az 57 éves professzor 2008-ban Pécsről költözött Bajára. Sramó Andrást a környezete kalandvágyó emberként tartja számon, ezzel a rendőrség is tisztában van.

Nyikos Tamás, a Bács-Kiskun Megyei Rendőr-főkapitányság szóvivője a Híradónak elmondta, hogy a férfi nagy természetjáró hírében állt, így nemcsak a városi környezetet, hanem a lakhely környékét is átvizsgálják. A rendőrség azt kéri, hogy aki bármit tud a férfiról, értesítse a hatóságokat.