Árulja a balesetről készült felvételt a hummeres gázoló

Vágólapra másolva!
Az osztrák férfi ügyvédje egy osztrák tévének és az RTL II-nek is megvásárlásra ajánlotta a rendőrgázolásról készült videót. A felvételért 14 millió forintot kértek, ügyvédje szerint azért, mert az osztrák férfinek elfogyott a pénze.
Vágólapra másolva!

Egy eddig ismeretlen felvételt ajánlott fel megvásárlásra Thomas B. ügyvédje egy osztrák tévének és az RTL II-nek is - írja a Blikk. A lap úgy tudja, hogy a hummeres konvoj utolsó kocsijában ülő egyik utas rögzítette.

Az ügyvéd szerint a birtokában lévő videó az osztrák férfi ártatlanságát bizonyítja. Azért kínálja eladásra, mert ügyfelének nincs pénze, és ebből kívánja finanszírozni az ügyvédi költségeket - írja a Blikk.

Thomas B. (34) ügyvédje megszerzett egy a hatóság előtt eddig ismeretlen felvételt, és azt osztrák televízióknak és az RTL II-nek kínálta megvételre.

"Kedden a gyanúsított magyarországi védője már eljuttatott egy felvételt az ügyészségre. Ezt megtekintettük, és az ügy minősítését nem befolyásolja" - közölte a lappal a Központi Nyomozó Főügyészség szóvivője.

Október közepén Apátfalván gázolt el egy Hummer típusú terepjáró egy intézkedő rendőrt, aki a kórházba szállítás közben meghalt. A gázoló a gyanú szerint egy harmincnégy éves osztrák férfi, aki kábítószer hatása alatt lehetett a baleset idején. Az ügyészségi szóvivő már korábban elmondta azt is, nagyban segíti a nyomozást, hogy a történteket a Hummer mögött haladó másik, ugyancsak Hummer terepjáróból mobiltelefonon rögzítették.