Rendőrök fogták le Szita Bence nevelőapját

Vágólapra másolva!
A múlt hét hétfőn véletlenül egyszerre volt ugyanabban az orvosi rendelőben a meggyilkolt 11 éves Szita Bence nevelőapja és a gyilkossággal vádolt P. Erika. A férfi önuralmát elvesztve üvöltözött a nővel, és csak azért nem fért hozzá, mert a rendőrök lefogták.
Vágólapra másolva!

Éppen akkor vitték a kaposvári orvosi rendelőbe P. Erikát a múlt héten hétfőn, amikor a 11 éves Szita Bence meggyilkolásával gyanúsított nő korábbi élettársa, a fiú nevelőapja is ott járt. Gyöngyi Sándor Bence halotti anyakönyvi kivonatának a papírjait intézte, amikor meglátta a nőt - írta a Bors Online.

A nevelőapa elindult P. Erika felé, de a rendőrök észrevették, és a nő védelmében visszavitték őt a lépcsőházba, így elválasztva a korábbi élettársától. "Mellettük kellett elmennem. Hiába állták körbe a rendőrök, megláttam a haját. Rögtön tudtam, hogy ő az" - mondta Sándor.

"Elborult az agyam, beszűkült a látásom, torkom szakadtából ordítottam" - mondta a fiú nevelőapja, aki szerint "ha nincsenek ott a rendőrök, biztos, hogy megölöm". A Bors írása szerint a férfi azt üvöltötte, hogy "szemét gyilkos", és hogy "megölted a fiamat", a kettő közt pedig durva szavakkal illette a nőt. A férfit a rendőrök fékezték meg, majd a rokonai kísérték ki az épületből.

P. Erika nem szólt ekkor. Az eset a múlt héten hétfőn történt, a nő kedden tette meg beismerő vallomását, hogy ott volt Sántoson, amikor a kisfiút bántották, majd élve eltemették.