Telespammelték Gyurcsányék a parlamenti e-mail címeket

Vágólapra másolva!
A Demokratikus Koalíció arra kérte híveit, hogy tiltakozó levelekkel árasszák el a parlamenti e-mail címeket, és így demonstráljanak a tervezett választási regisztráció ellen. Az akció a párt szerint olyan jól sikerült, hogy a levélözön leterhelte a parlament rendszereit, így az Országgyűlés Hivatala letiltotta a leveleket.
Vágólapra másolva!

A Demokratikus Koalíció (DK) közleménye szerint az Országgyűlés Hivatala letiltotta azokat az emaileket, amelyeket a párt támogatói küldtek kormánypárti képviselőknek a választási regisztráció elleni tiltakozásul.

A DK vasárnapi közleményében azt írta, hogy a héten újabb akciót hirdetett az előzetes választási feliratkozás ellen. A párt arra kérte támogatóit, hogy az összes kormánypárti képviselő e-mail címére küldjenek egy a DK által javasolt tiltakozó szöveget.

A felhívásnak a párt szerint olyan sokan tettek eleget, hogy az megterhelte a parlament informatikai rendszerét, ezért az Országgyűlés Hivatala letiltotta a további leveleket. "A Demokratikus Koalíció jellemzőnek tartja a jelenlegi parlamenti többségre, hogy a polgárok tömegének immár sokadik módon kifejezett tiltakozását érdemi válasz nélkül hagyva, technikai úton próbálja hárítani" - írták.

Az Országgyűlés Sajtószolgálata egyelőre nem erősítette meg a levelek blokkolásának hírét, az ügyről későbbre ígértek tájékoztatást.