Sziámival nyit pénteken az új Gödör Klub

2012.11.28. 14:08

Pénteken Müller Péter Sziámi koncertjével nyílik meg a Gödör Klub a Király utcában. Az új helyszín a Central Passage nagyrészt üresen álló üzletközpontja, ahol designboltok is nyílnak.

Müller Péter Sziámi koncertjével nyílik meg új otthonában pénteken a Gödör Klub, amely a Király utcai Central Passage-ban is koncertekkel, kiállításokkal, színházi előadásokkal, civil és kisebbségi programokkal várja a közönséget. A Gödör tíz évvel ezelőtt nyílt meg az Erzsébet téren, ahonnan idén januárban kellett kiköltöznie. A klub a Király utcai Central Passage-ban talált új otthonra, ahol az első ütemben 1000 négyzetméteren fogadja a közönséget péntektől - mondta el a Gödör szerdai budapesti sajtótájékoztatóján a klub vezetője.

Péntek este az első koncertet - ahogyan tíz éve - most is Müller Péter Sziámi adja, majd december folyamán fellép többek között a Dresch Quartet, a Kaláka, az Amber Smith, a colorStar vagy az Ági és a Fiúk.

A helyszínválasztásban a döntő szempont az volt, hogy a Central Passage jelenleg nagyrészt üres üzletközpontja a Gödör Klub közreműködésével kelhet új életre; többek között fair trade és egyedi termékeket forgalmazó designboltokkal válhat "élő városi nappalivá".

KAPCSOLÓDÓ CIKK