Együtt tették tönkre az oktatást

Hoffmann Rózsa, Orbán Viktor, szövetség, "Együtt tették tönkre az oktatást", "Ebből most már elég!", felirat, plakát, Alkotás utca
Vágólapra másolva!
A Bajnai Gordont és Gyurcsány Ferencet lejárató óriásplakátok stílusát másoló, de ezúttal az Orbán-kormányt támadó plakát került ki Budapesten. Nem tudni, ki áll az akció mögött.
Vágólapra másolva!

Orbán Viktor miniszterelnököt és Hoffmann Rózsa oktatási államtitkárt ábrázoló óriásplakát jelent meg Budapesten, a MOM Park bevásárlóközponttal szemben - írta az Index.

Fotó: Pályi Zsófia [origo]
A plakát

"Együtt tették tönkre az oktatást. Ebből most már elég!" - olvasható a feliraton. A kép és a szöveg stílusa azt a kampányplakátot idézi, amelyet a kormányhoz közeli civil szervezet, a Civil Összefogás Fórum helyeztetett el sok hirdetésben Bajnai Gordont és Gyurcsány Ferencet kritizálva. Annak szövege "együtt tették tönkre az országot" volt.

Az Index azt írta, nem tudni, ki áll az akció mögött, a plakáton ugyanis nincs feltüntetve. Az MSZP és a Milla azt közölte, hogy nem tudtak az akcióról, így azt sem tudják, ki a szervező. A Haza és Haladás alapítvány szóvivője pedig visszakérdezett, hogy nem egy internetes mémről van-e szó.