Orbánnak kiütötték az első két fogát

Orbán Viktor, 1994-es archív kép
Vágólapra másolva!
A Story magazin összeállítást közölt Orbán Viktor eddig nem ismert vagy kevesek által ismert dolgairól. A felsorolásból kiderül második neve, kedvenc étele és az is, hogy mivel fog foglalkozni akkor, ha már nem lesz miniszterelnök.
Vágólapra másolva!

A Story magazin csütörtökön megjelent száma összeállítást közölt 33 dolog, amit nem tudunk Orbán Viktorról címmel. A felsorolásból kiderül, hogy miniszterelnök álmodozva nézte a kocsikat gyerekkorában, egy kollégiumi ízléstelenségi bálon a mellkasára rajzolt meztelen nős tetkóval nyert, néha pedig kopaszra borotvált fejjel lepte meg a feleségét, akivel a nyolcvanas években bombabiztos magyar konzervekkel járta be Európát.

Orbán Viktort akár Mihálynak is hívhatnánk, ugyanis a Storynak elmondta, hogy második neve Mihály, amelyet a nagypapája után kapott. A miniszterelnök óriási Rejtő Jenő-rajongó, aki rosszul tűri, ha a ruháján látszik a márkajelzés.

Mindig is meghatározó dolog volt számára a sport, a gimnáziumban hokizott, egy meccsen ki is verték az első két fogát. A foci álmában is kísérti, ugyanis legutóbb egy tökéletesen berúgott szöglet tette emlékezetessé számára az alvást.

A kormányfő hamisan dalol vezetés közben, nem tud tankolni, vagy egyszerűen elfelejt tankolni, soha nem készül el a vasárnapi ebédje időben, menet közben helyet cserélt a kisfiával a Libegőn. Kedvenc száma az Eagles Hotel California című dala, kedvenc étele a nagymamája által készített töltött káposzta, míg kedvenc filmje a Volt egyszer egy vadnyugat, amelyet legalább hétszer látott - írja a Story.

Orbán Viktor, ha már nem lesz miniszterelnök, a focinál maradna, ugyanis tervei között szerepel, hogy gyerekekkel foglalkozó fociedző lesz.