Felborult egy busz Székesfehérvár közelében

baleset, Tűzoltók és rendőrök dolgoznak a 811-es úton, Székesfehérvár és Pátka között, ahol felborult egy menetrend szerint közlekedő helyközi autóbusz
Vágólapra másolva!
Egy ember súlyosan, többen könnyebben megsérültek, amikor reggel Székesfehérvár közelében felborult egy busz. A mentés idejére a főutat lezárták, délelőtt újra elindult a forgalom.
Vágólapra másolva!

Szerdán délelőtt megszűnt az útzár a 811-es úton Székesfehérvár és Pátka között, ahol reggel felborult egy menetrend szerint közlekedő helyközi autóbusz. A balesetben tizenheten sérültek meg - közölte Kiss Z. Edward, a Fejér Megyer Rendőr-főkapitányság szóvivője.

A busz Pátka felől haladt Székesfehérvár felé, amikor megcsúszott az úton, és az árokban a jobb oldalára borult.A járműben húszan tartózkodtak, közülük tizenhatan könnyebben, egy fő súlyosan megsérült.

Forrás: MTI/Koppán Viktor

A megyei rendőrkapitányság közlekedésrendészeti osztálya tömegszerencsétlenséget okozó közlekedési baleset okozása vétség miatt büntetőeljárást indított a sofőr ellen. Szabó-Bisztricz Anett katasztrófavédelmi szóvivő korábbi tájékoztatása szerint a súlyos sérültet a mentők irányítása mellett a székesfehérvári hivatásos tűzoltók emelték ki a roncsból.

Forrás: MTI/Koppán Viktor