Kórházban fekszik Martonyi János

Martonyi János az Európai Unió Külügyminiszteri Tanácsának ülésén 2012. december 10-én, Erato Kozaku-Markullisz ciprusi külügyminiszterrel
Vágólapra másolva!
Egy vírusfertőzés miatt tíz napja a Honvédkórházban kezelik Martonyi János külügyminisztert. Vasárnap a Magyar-Olasz Kulturális Évadot is Németh Zsolt államtitkár nyitotta meg helyette.
Vágólapra másolva!

A miniszter betegsége miatt Németh Zsolt parlamenti államtitkár képviselte a Külügyminisztériumot a Magyar-Olasz Kulturális Évad magyarországi megnyitóján, a Budapesti Olasz Kultúrintézetben 2013. január 6-án adott koncerten - közölte vasárnap késő este a Külügyminisztérium.

Martonyi János az Európai Unió Külügyminiszteri Tanácsának ülésén, 2012. december 10-én, Erato Kozaku-Markullisz ciprusi külügyminiszterrel MTI/EPA/Olivier Hoslet

Martonyi Jánost vírusfertőzés miatt 2012. december 27-e óta kezelik a Magyar Honvédség Honvédkórházában, klinikai eredményei állapotának javulását jelzik - áll a közleményben.

A Honvédkórház hétfőn az [origo] érdeklődésére azt közölte, hogy a miniszter állapotáról csak a Külügyminisztérium adhat tájékoztatást. Ennek nyomán a Külügyet is megkerestük, válasz még nem érkezett.